Konkurranse: Vinn min favoritt lip plumper!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!
Jeg skrev i et tidligere innlegg at når tallet bikket 100 på bloglovin, skulle jeg ha en liten konkurranse. Nå har jeg 103 followers, noe jeg syns er helt uvirkelig! Setter ufattelig pris på det, derfor bestemte jeg meg for å kjøre i gang med en liten konkurranse.

Det du kan vinne er verdens beste lip plumper, nemlig Too Faced Lip Injection. Har skrevet om den tidligere HER.
Det du må gjøre for å vinne denne er:
1. Skrive en kommentar om hva du liker best ved bloggen min, evt. hva du vil ha mer av.
2. Legge meg til på bloglovin (hvis du ikke allerede har gjort det).

Håper ikke dere syns det var for mye å forlange ; ) Er bare litt nysgjerrig på deres meninger/ønsker, slik at jeg kan gjøre bloggen min enda bedre. Her kan alle delta, men husk å legge ved mail adressen din!

Til slutt bare en liten oppklaring:
Jeg er klar over at noen av dere vet at jeg vant denne plumpen i en av makeupmekka’s konkurranser for rundt en mnd siden. Jeg har tidligere kjøpt denne plumpen hos dem, men meldte meg på konkurransen fordi dette er yndlingsplumpen min, og den jeg allerede har, er begynt å gå tom. Min gamle er enda ikke helt tom, så da bestemte jeg meg for å gi bort denne. Jeg kan heller bestille meg en ny når jeg trenger det, for denne er kommet for å bli i sminkepungen min! Og NEI, plumpen jeg har i konkurransen er ikke brukt. Den ligger enda inni esken den kom i! ;)
Jeg har ikke bestemt meg helt for når jeg avslutter konkurransen enda, kommer med nærmere beskjed
etter hvert.

Lykke til! :D

Dette innlegget ble publisert i Generelt. Bokmerk permalenken.

44 kommentarer til Konkurranse: Vinn min favoritt lip plumper!

 1. Jeg liker bloggen din veldig godt fordi du har så mange kule og fine looker, og jeg blir ganske inspirert :)

 2. Jeg liker bloggen din veldig godt fordi du har så mange kule og fine looker. Og jeg blir inspirert :)

 3. Dean sier:

  Jeg syns bloggen din er utrolig inspirerende. Ikke bare sminken din, men også anbefalingene dine. Jeg driver og leter etter rette hudprodukt for meg, og hadde veldig lyst til å kjøpe både det ene og det andre, men etter å ha lest litt rundt på bloggen min ble jeg overbevist om å prøve decleor. Så nå ha jeg en bestilling på vei med decleor-produkter… :) Syns du gjør en bra jobb allerede, men jeg er også nysgjerrig på ting som.. Hva du har lyst å bli, ambisjonene dine, slike ting :)
  Og ja, la til bloggen din på bloglovin rett etter første besøk.

 4. Amina sier:

  Jeg liker bloggen din fordi du skriver bra og fordi du har en fin variasjon mellom hverdag og sminke. Innleggene jeg liker best er kanskje omtaler av produkter, men egentli liker jeg alt du skriver! Skulle gjerne sett en litt oftere oppdatering :) Men når det er sagt, kvalitet fremfor kvantitet :D

 5. Ine sier:

  Jeg liker bloggen din for at jeg synes det er utrolig interessant å se alle de fine og spesielle øyenskyggene du legger. Bloggen din fascinerer meg rett og slett :-) gøy å se alt du kan få til med sminke, som jeg (og sikkert mange andre) ikke engang trenger å prøve på.
  Ellers, som jeg kommenterte på forrige innlegg, kunne det vært gøy med litt halloween inspirerende sminke denne uken, siden det er halloween til helgen, og sikkert mange som skal ut :-)
  Har deg allerede på bloglovin :)

 6. Kaia sier:

  Hei!

  Jeg fant bloggen din for noen måneder siden, og har hatt bloggen din på bloglovin siden første gang jeg så den :) Elsker sminkevideoene dine, så de vil jeg gjerne se flere av. Brukte en av de idag for å få inspirasjon til bursdagssminken min, har nemlig bursdag i dag, og det ble veldig bra ;) Så det er vel først og fremst det jeg vil se mer av – sminkevideoer.

  Stå på, jeg tror du kommer til å nå langt i bloggverden! :)

  Klemmer fra en fast leser.

 7. looks sier:

  Jeg liker bloggen din fordi du har ikke hverdagslook, mener jeg. Skal jeg ut på byen og fest og slik, henter jeg inspirasjonen her fra, og det er supert. Fordi det er mange med hverdagslook, det kan jeg. Ikke vanskelig å tegne med jordfarger, men lilla og rosa det er gøy! Jeg vet ikke hva du skal forsette med, det er så mye med sminke, du gjør akkurat du har lyst til, det er bloggen din, vet du:) Omtaler, eye of the day, shopping etc. så mye du kan skrive om. Håper jeg vinner, har virkelig lyst å prøve!:D

 8. Andrine sier:

  Eg likar bloggen din kjempegodt, den er verkeleg til inspirasjon for alle jente-jenter:) Det eg likar best er produkt-anbefalingar og sminke-lookar :) Om det er noko eg syns du kunne gjort bedre, er det kanskje litt hyppigare oppdateringar, men syns blogginga di er kjempebra, og difor ikkje farleg om det ikkje kjem nytt innlegg kvar dag. Ellers syns eg kanskje det kunne vore på tide med ein oppfrisking i designet, kanskje vurdere å få eigen plattform, no når du har fått så mange lesarar?:)
  Kjempekjekt med ein konkurranse, har så lyst å prøve den lip-plumperen!:)

 9. Ariane sier:

  Alle de fantastiske sminke looksene ! :D

 10. Karita sier:

  Jeg har vært fast følger av bloggen din på bloglovin noen måneder allerede nå. Det jeg liker best ved bloggen, er at du ikke er redd for å bruke mye farger og “take it up a knotch”, og det er inspirerende :) Kunne ha ønsket meg flere oppdateringer, så lenge det ikke går utover kvaliteten!

 11. Renate sier:

  Det jeg liker aller best med bloggen din er lookene du legger ut. Elsker at du tør å leke med farger, noe som er til stor inspirasjon! I tillegg er du ekte, og virker veldig søt, nok en grunn til at jeg leser bloggen din :)

 12. Anniken sier:

  Jeg liker bloggen din bla. fordi du er så flink til å sminke deg :-D

 13. Lisa sier:

  Jeg ELSKER sminkelooksene dine! de er så inspirerende!

 14. Kristin sier:

  du har utrolig pene og inspirerende sminkelooker:)
  Bare å fortsette i samme duren;) Kanskje lage videotutorials?=)

 15. Oda sier:

  Jeg liker best sminkelooksene dine, fordi du tenker litt utenfor boksen når det kommer til sminke, og ikke er redd for å kjøre på med farger, glitter og stæsj!

 16. Marita sier:

  Jeg liker bloggen din fordi du skriver bra, og så tar du bra bilder og forklarer godt! Dessuten er du så ufattelig flink med sminke at jeg blir helt målløs! Er det noe jeg ikke kan, så er det å sminke meg selv, nemlig, hehe :p
  Men du gir meg tips og inspirasjon til å hvertfall prøve! :D
  Du er allerede i min bloglovin-liste :)

 17. Lise-Lotte sier:

  Liker bloggen din fordi du er helt syk med sminke! Jeg hadde aldri i verden fått til noe av det du gjør, men får jo masse inspirasjon herfra, og prøver litt selv!
  Jeg liker bloggen din akkurat som den er :) Men litt halloween sminke denne uka, kunne jo vært kult!

  har lagt deg til på bloglovin for leenge siden, hehe :)

 18. Silje sier:

  Det beste ved bloggen din er selvfølgelig de fantastiske sminke lookene dine:) du er super flink! Og så synes jeg at du har akkurat passe med personlige innlegg:) setter pris på at det ikke bare er en sminke blogg men at vi også av og til får ett lite innblikk i hvordan du er og hva som skjer i hverdagen din:)

  Om noe skulle blitt bedre hadde jeg ønsket meg noen how-to’s på lookene dine, evt. enkle hverdags looker:) og kanskje flere kjendis looker eller halloween i og med at vi nærmer oss det nå:)

  (Du har vært på bloglovin listen min leeeenge^^)

 19. Em sier:

  Hadde og vert göy med eit innlegg for oss som tenkjer på utdannelse innan hudpleieryrket. Kva du tenkjer er best, to år på offentleg skule eller eit år på privatskule. Vanskeleg å velje, når det koster 90.000kr for eit år på privatskule, medan offentlege skular ikkje alltid har det som trengst av apparater (det var det eg fekk vete når eg var på utplassering hvertfall).

  Det er vanskeleg å bestemme seg gitt!

 20. Em sier:

  Oj, ser ut som den fyrste kommentaren min ikkje var publisert. Hvertfall, det eg liker best med bloggen din er dei fine bileta av korleis du sminker auga dine. Hadde vert göy med how-to, spesielt på surisen, som var heilt nydeleg.

 21. Jenny sier:

  Bloggen din har hjulpet meg mye med valg av hudprodukter! Jeg liker at du skriver variert, både om hverdag, sminke og anbefalinger. Og jeg som mange andre setter nok stor pris på at du legger litt tid i bildene dine :) Syns det er morsomt når du i ny og ne legger ut tegninger også! Smart av deg å lage egne snarveier øverst i bloggen. Bloggen din, ved siden av min bestevenninnes, er den bloggen følger best med på!
  Har laget egne snarveier til bloggene jeg følger med på, så har ikke prøvd bloglovin ennå, men nå får jeg vel gjøre det :) Liker forresten gaven din. Har hatt lyst til å prøve den helt siden du skrev om den!

 22. Hanne sier:

  Digger bloggen din! Du har så utrolig mange fine sminkelooks :D

 23. Lisa sier:

  elsker at du tar litt sjanser, og ikke bare kjører samme looken i forskjellige farger!

  har hatt deg på bloglovin leeeenge ;)

 24. Stine sier:

  digger at du har utrolig stilige sminkelooks, med diamanter og glitter! savner litt hyppigere blogginnlegg, selv om jeg skjønner at dette kan være vanskelig å få til! :)

  digger uansett bloggen din, og er ofte innom for å se etter nye innlegg! ;)

 25. Mathilde sier:

  Jeg synes bloggen din er utrolig inspirerende. Jeg elsker alle de spesielle lookene dine med glitter, farger og stjerner!

 26. Helene sier:

  Jeg oppdaget nettopp bloggen din og har lagt den til på Bloglovin’ fordi du har utrolig kule bilder av øyesminke. Akkurat etter min smak!!! :)

 27. Birgit sier:

  jeg blir inspirert av bloggen din, da jeg ser de forskjelige makeup lookene du har, og har virkelig lyst til å prøve i alle fall 3.

 28. Christina Damayanti sier:

  Sminketipsene; De herlige kreasjonene av øyenskygge!

 29. Malin sier:

  Hei Iselin ! :D

  For det første har du en utrolig bra blogg! Det jeg liker best er når du prøver forskjellige makeuplooker. Du er kjempe flink! Og jeg blir veldig inspirert av deg:) Kansje du kan prøve å få til enda flere outfit! Det hadde vært super kult! Jeg er fast leser og drømmer om en jobb innen makeup som deg. Og foresten har jeg også følgt deg:) Keep going!

 30. Annveig sier:

  Det jeg liker best ved bloggen din er makeuplookene dine. Du er kjempeflink å sminke deg! Har fulgt deg lenge allerede jeg ;)

 31. Eirin fra bergen sier:

  jeg liker så godt at du tørr å bruke farger når du sminker deg, og at sminken er veldig fint laget. kanskje du kunne skrevet en tutorials på hvordan å lage den leopard sminken?
  ellers er det bare å fortsette slik du gjør det allerede :) det er jo en grunn til at vi leser deg fast anyway ;)

 32. Eirin fra bergen sier:

  oj, glemte å skrive at jeg følger deg jo selvfølgelig p blogglovin :)

 33. Tilbaketråkk: Halloween makeup look: Angel – bareiselin

 34. Ingrid sier:

  Det jeg liker best er de flotte og kreative looksene du gjør :) Liker at innholdet er variert, og at du anbefaler produkter!
  Følger deg på bloglovin :)

 35. Therese sier:

  Jeg liker at du har oftere sminke looks enn innlegg om hva du kjøper. Liker det best når en sminke blogg faktisk viser hva du kan. Du har virkelig et talent! Liker også veldig godt at du ikke har fasinerende og ikke alltid nøytal sminke.

 36. Malin sier:

  Jeg liker bloggen din fordi du skriver bra og har utrolig mange inspirerende looks og bra tips! :)

 37. emilie s sier:

  elsker sminkelooks’ene dine! liker at du er så kreativ :)

 38. Cecilie Tønsberg Gaski sier:

  Elsker at du er så kreativ og at du finner alltid på noe helt sinnsykt utspekulert når det gjelder makeuplooks! Jeg finner det veldig inpirerende, og derfor er jeg da en fast leser. Man må lete lenge etter en sånn jente og en så herlig blogg! Jeg liker veldig godt anbefalingene dine også. Jeg er Har i det siste halve året, tenkt å starte min egen youtubechannel eller en makeupblogg. Men jeg har veldig vanskligheter med å finne inspirasjon. Derfor titter jeg hver dag innom din blogg! For eksempel, den leopardhalloween looken du hadde her om dagen. Jeg fikk inspirasjon, og lagde min egen animalprint makeuplook. Krokodillemønster! Det ble utrolig tøft, og det bare pga deg og din inspo! Også liker jeg konkurransene dine også! Hihi :D

  Lagt deg på bloglovin for en stund sia !

 39. Marita sier:

  Jeg synes du er helt fantastisk (og ikke for å smiske, en av de beste)når det gjelder make-up looks. Det er hovedsaklig fordi du setter opp innlegget oversiktlig og ryddig, og bildene er et kapittel for seg selv. De er fine og klare, med flotte farger.

  I tillegg vil jeg gjerne se flere anbefalinger. Du er ei ærlig jente, og det er godt å høre fra noen som sier akkurat hva de mener om produkter.

  Når det gjelder oppdateringer… Ser at noen skriver du bør oppdatere oftere, men der må jeg si meg uenig. Du skal oppdatere akkurat så ofte du føler for, og har lyst til. Blir det til at du “må” oppdatere så og så mange ganger i uka, ender det bare opp med at du mister både bloggelyst og inspirasjon. Kvalitet fremfor kvantitet!

  Har deg på bloglovin ;)

  Krysser fingra :D

 40. vilde ;) sier:

  Det jeg liker best ved bloggen din er alle de nydelige bildene du har av øyenkygge og sminke. Du er helt fantastisk god til det der, og håper for din del at det er noe du kommer til å holde på med i framtiden! Bildene gir meg veldig mye inspirasjon, og jeg står foran speilet hjemme og prøver å sminke meg som du har gjort! INSPIRASJON sier jeg!!

 41. sofie sier:

  jeg har blitt kjempe inspirert av bloggen din. og den har fått meg til må få lyst til å prøve ut nye måter å sminke på, måter jeg ikke en gang har tenkt på før! jeg liker alt ved bloggen din. headeren, designet, innleggene og tipsene. + at du er super pen !NULL tull

 42. Hanne sier:

  Jeg liker egentlig hele bloggen din, men hvis jeg må velge en ting jeg liker best må det bli alle de flotte bildene du tar av øyensminken din. De er skikkelig inspirerende! Du er utrolig flink :D Er fast leser og er innom bloggen din hver dag

 43. Jeg følger deg:D Likte veldig godt bildene av øynene dine:D God insperasjon:D

 44. Mabel Lorine King sier:

  jeg liker absolutt ALT ved bloggen din. Sminkebildene, bildene dine generelt, du er utrolig pen! liker måten du også skriver på, og synes det er .. forfriskende med det enkle fine designet du har :-)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>