Beauty Planet

Jeg fikk akkurat et tips om en fantastisk nettside som jeg bare måå dele med dere, nemlig beautyplanet.no. Er det noen som har hørt om den før? Eller er det bare meg som er sykt på etterskudd igjen?

Min favoritt hudpleieserie som dere vet er Decleor, selger de på den nettsiden til latterlige priser! Om man skal kjøpe Decleor i hudpleiesalonger blakker man seg jo totalt. På denne nettsiden får man også kjøpt diverse produkter i salongstørrelser til prisen av orginalstørrelser om man sku kjøpt det i butikk. Jeg skulle aldri fått tips om denne siden.. Det klør i fingrene!

Er det noen av dere som har noen erfaringer med denne nettsiden? Jeg syns nesten det så for godt ut til å være sant.

Sånn ellers må jeg bare si tuusen takk til dere som krysset fingrene for meg angående jobben jeg søkte på. Men det ble dessverre ikke meg :( Det var sikkert en jente som var bedre kvalifisert enn meg vil jeg tro, i og med at jeg ikke er make up artist.. For intervjuet gikk skikkelig bra syns jeg! Det var forresten makeup ansvarlig på Body Shop. Åh, det hadde vært en drøm, hadde såå lyst på den stillingen! Men men, får trøste meg med at jeg var en av de fire sterkeste kandidatene, blant svimlende mange søkere. Så da er det bare å hive seg rundt på jobbsøking igjen :)

Dette innlegget ble publisert i Personlig, Tips. Bokmerk permalenken.

15 kommentarer til Beauty Planet

 1. Da kan eg tipse deg om en enda bedre side. Har nemlig sammenlignet et par av produktene fra feks Decleor på denne siden du tipser om og nettsiden som heter nordicbeautyshop. Sistnevnte er da billigere enn siden du tipser om :) Skrev dessuten et innlegg om nordicbeautyshop på bloggen min i går om du vil lese det :) http://misjelle.blogspot.com/2011/11/prisforskjeller-pa-samme-produkt.html

 2. Marie sier:

  Det er så utrolig kjedelig når man virkelig har lyst på en jobb, men ikke får den! Vet VELDIG godt hvordan du har det! Hadde det sånn da jeg ventet på svar fra MAC, og jeg fikk et skikkelig slag i ansiktet da jeg fikk nei (selvom jeg på en måte hadde ventet det, men allikevel hadde jeg et bittelite håp!), men det er bare å søke videre! :)

 3. Marita S sier:

  Fant den sia der for et par uke sia, og måtte selvfølgelig bestille decloer fuktighetskrem :D Og det kløøøør etter å bestille mer :D Genial sie!

 4. ★MK★ sier:

  Jeg har heller ikke hør om den siden, men du må si i fra om du finner ut om den er bra. Jeg har så sykt lyst på noen av VS luktene:D Dumt du ikke fikk drømmejobben. Krysser fingrene for at noe ennå bedre dukker opp da;)

 5. soieen sier:

  Så dumt du ikke fikk jobben, men det dukker sikkert opp en ny snart ! :) Jeg har vært på beautyplanet før, men har aldri bestilt noe der! :)

  elsker bloggen din, er innom hver dag! du er et stooort forbilde for meg!

 6. Marita sier:

  Har vist om den her siden en stund men vet at på Cheapsmells.com er veldig billig på decleor ! Sammenlignet akkurat og det er veldig forskjell på prisen. Men det er litt bedre utvalg på Beauty Planet :) Men sånn som jeg gjør: Bestiller på forskjellige sider for og få det billigst mulig av en hudpleieserie :p Hvis du drar inn på bloggen min og ser på linker der så ser du masse sider som er kjempe billig :)

 7. Åh for en fantastisk side, takk for tipset! Aldri hørt om :o
  Synd det med jobben.. Men drømmejobben kommer nok snart!! <3

 8. Synd med jobben, vet hvordan det føles!
  Jeg er alltid skeptisk til norske nettsider hehe… tenker med en gang utgåtte varer, fake eller at det er et eller annet catch med prisene.. Skeptikeren meg!

 9. Synd det med jobben, men så flink som du er med sminke tror jeg ikke det skal være nå problem for deg å finne en annen jobb innen makeup eller noe sånt :D Har ikke hørt om nettsiden før, men takk for tipset! Skal ta en titt der :)

 10. Monica sier:

  Jeg har heller aldri hørt om siden, men del gjerne dine erfaringer :)

  Æsj, så utrolig kjedelig med jobben. Men jeg er sikker på at det dukker opp noe lurt snart :)

 11. Line sier:

  Aldri hørt om den sida, takk for tipset! :-D
  Synd at du ikke fikk jobben, men det dukke nok opp nåkka snart, skal du se! :-)
  Ha en fin dag videre!

 12. Heidi Larsen sier:

  Skjønner hvordan det føles ! Like etter jeg utdannet meg som makeupartist søkte jeg jobb hos Make Up Store og det sto mellom meg og to andre, men jeg fikk den ikke og det var skikkelig nedtur. Bedre lykke neste gang, du får helt sikkert en jobb snart som du kommer til ¨å trives med :)

 13. Siv sier:

  Lave priser liker man!! Jeg er ikke noen storshopper, så den sida hadde jeg ikke hørt om før, og det er ikke egentlig noe sjokk ;) )

 14. Elisabeth sier:

  jeg er faktisk enig med “Cupcakes og champagne” hmmm.. Men bestilet Declore toner fra https://www.cheapsmells.com/ i går. Spent på produktet.

 15. Hei! Fikk du noengang noen erfaring med beautyplanet.no? Er litt usikker på toll og sånt siden det sendes fra Sverige.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>