bareiselin.femelle.no

Heisann alle mine kjære lesere ♥ Jeg har flyttet bloggen min over til bareiselin.femelle.no. Jeg skal snart få overført mine følgere på bloglovin’, så da vet dere hvorfor det ikke kommer opp nye innlegg der med det første. Jeg skal også få fikset slik at de som fortsatt besøker denne bloggen, blir overført direkte til den nye bloggen atomatisk. Ting er fortsatt litt halvferdig, men det får gå nå i starten.

Tuusen takk til alle dere som har fulgt bloggen min her, håper vi ses på den nye bloggen fremover! :D

Dette innlegget ble publisert i Generelt. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til bareiselin.femelle.no

  1. kommer til å følge bloggen din, du er serr et av forbildene mine ! : )

  2. Grattis med ny blogg “kåk” :D

  3. Camilla sier:

    Oii ;o Skulle gjærne vært like flink som deg til og sminke<3 Utrolig blogg :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>